Jahorina: Vikendica Dora

Vikendica Dora

U Jahorinskom naselju Šator, okružena prelijepim prirodnim ambijentom nalazi se vikend kuća Dora. Preporučuje se za 10+3+3 osobe. U prizemlju se nalazi dva studija za tri osobe (soba sa kuhinjom i kupatilom). Na spratu se nalazi hodnik koji vodi u dnevni boravak sa kupatilom, kuhinjom, malom trpezarijom i kaminom. Posjeduje TV i pruža mogućnost spavanja dvije osobe. Iz hodnika se ulazi posebno u kupatilo, dvokrevetnu i četverokrevetnu sobu. Iz dnevnog boravka stepenice vode u potkrovlje vikendice, gdje su smještene dvije potkrovne sobe. U jednoj su tri ležaja, a u drugoj dva ovojejena ležaja.Vikendica može da primi maksimalno 16 osoba.

Nudimo Vam mogućnost da već prilikom rezervacije objekta rezervišete za Vas ili Vašu djecu profesionalnog učitelja skijanja ili snow board-a, te samim tim izbjegnete "divlje učitelje" i pravovremeno omogućite sudjelovanje u ski školi. Mi vam nudimo kurseve za alpsko skijanje kao i za snow-board.

Ski učitelj: Dejan Ćeremidžić - vlasnik vikendice

Svi gosti u Dora vikendici na Jahorini dobijaju popust za ski skole, snow board škole, te iznajmljivanje opreme u našem ski rentalu!

Kontakt informacije

E-mail: dora@spinter.net
             dejan.ceremidzic@bb-vucko.com

Telefon: +387 (0)65 844 315

Info

Marketing

 

Sponzori